Katalog

Polarizační brýle se hodí k vodě i na silnici. Už jste je vyzkoušeli?

Jestliže často řídíte auto, jezdíte na kole nebo chytáte ryby a ještě jste si nepořídili sluneční polarizační brýle, zbystřete! Vysvětlíme vám, jak tyto brýle fungují a proč jsou čím dál víc oblíbené.

Může za to elektromagnetické vlnění

Polarizacni bryle Polaroid
Polarizacni bryle Polaroid

Určitě jste už zažili situaci, kdy po letní bouřce vyšlo slunce a jeho ostré paprsky rázně dopadaly do mokrých kaluží. Pichlavě bodaly do očí tak, že vás přinutili přivřít oči. Nešlo o žádný mimořádný úkaz, ale o zcela prostý fyzikální jev:

Světlo je elektromagnetické vlnění, které kmitá všemi směry.

  • Vertikální světlo umožňuje kontrastní a barevný pohled.
  • Horizontální sluneční záření dopadá na nekovové lesklé povrchy, jako je např. sklo nebo vodní hladina, a právě to způsobuje nežádoucí optické šumy a oslnění, které jste po letní bouřce zažili.

A co na to polarizační brýle?

Tato situace je nejen nepříjemná pro vaše oči, ale také nebezpečná. Může vážně poškodit váš zrak. Navíc při jízdě na kole nebo řízení motorového vozidla může ohrozit plynulou jízdu a ohrozit vaši bezpečnost.

Ideálním řešením pro tyto momenty jsou polarizační brýle, které jsou vybaveny polarizačním filtrem. Ten funguje tak, že propouští pouze vertikální světlo, přičemž horizontální vlnění pohltí a umožní vidět jasně, ostře a bez odlesků.

U nás s dopravou zdarma a s možností vrátit je bez udání důvodu

Vyberte si z naší nabídky polarizační brýle určené pro muže či ženy. Tvar, barvu rámu i čoček přizpůsobte vašemu vkusu a osobnímu stylu. Můžete si být jisti, že ochrání vaše oči na sto procent. Budou-li stát více než 600 Kč, dopravíme vám je zcela zdarma. Pokud se vám nebudou líbit, bez obav nám je do 14 dnů pošlete zpět, a my vám vrátíme peníze.

Rozumím
###message